EğlenceManşetler

Netflix Kuş Uçuşu dizisinin yayın tarihini duyurdu, ilk kareleri paylaştı

netflix kuş uçuşu

Netflix, Kuş Uçuşu adını taşıyan yeni Türk orijinal dizisinden ilk kareleri paylaştı. Dizide biri X diğeri ise Z kuşağını temsil eden iki kadının hikayelerinin anlatılacağı belirtilirken, yayın tarihi de duyuruldu.

Dizinin başrollerini Birce Akalay, Miray Daner, İbrahim Çelikkol paylaşıyor. Oyuncu kadrosunda Burak Yamantürk, İrem Sak ve Defne Kayalar gibi tanınmış isimler de yer alıyor.

Dizinin yapımcılığını Kerem Çatay, yapımını ise Ay Yapım üstleniyor. Senaryoda ise bir başka Netflix dizisi Aşk 101’in de senaryosunu kaleme alan Meriç Acemi’nin imzası bulunuyor. Yönetmen koltuğunda ise Deniz Yorulmazer oturuyor.

Sekiz bölümlük dizinin hikayesi ise Netflix tarafından şu şekilde özetleniyor: “Kuş Uçuşu dünyada hala karar verici pozisyonlarda duran X kuşağıyla, yeni gelmekte olan Z kuşağının çarpışmasını anlatıyor. X Kuşağı yeni dünyayı, sosyal medyayı, yeni mecraları ve iş kollarını anlamaya çalışırken, asıl büyük değişikliğin farkında değiller. Bakış açıları, yaklaşımlar ve hedefe giden yolun yürünme şekli bambaşka artık. Yukarılara tırmanırken, çok çalışmanın erdemine güvenmek yerine ‘kuş uçuşu’ gitmeye çalışan Aslı’yı izleyeceğiz. Hikaye, hedefine güdümlenmiş, en üstteki koltuğa oturabilmek, masadaki önemli kişi olabilmek için mücadele eden Aslı’nın, yeni dünyanın yöntemleriyle kazanıp kazanamayacağını sorgulayacak.”

Kuş Uçuşu 3 Haziran’da tüm dünyada Netflix izleyicilerinin karşısına çıkacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER