Eğlence

Netflix kendi süper kahraman hikayesini yazıyor

Netflix türkiye

Netflix, Marvel projelerini birer birer kaybetse de, iki yeni süper kahraman kazanacak gibi görünüyor. Deadline‘da yer alan habere göre, şirket Thunder Force isimli yeni filminde başrolü üstlenmeleri için Melissa McCarthy ve Octavia Spencer ile anlaştı. Filmin senaristliğini ve yönetmenliğini McCarthy’nin kocası Ben Falcone üstlenecek. Sonbaharda yayınlanacak filmde süper güçler kazanan iki karakterin hikayesinin anlatılacağı belirtiliyor.

Bunun bir başlangıç hikayesi olması muhtemel görünüyor. Süper kahramanların güçlerini nasıl kazanacakları ise şu an için belirsizliğini koruyor. Detaylar henüz bilinmiyor. Ancak Netflix’in beklenen duyuruyu yakında yapması ve projeyle ilgili ilk detayları açıklaması bekleniyor.

Entertainment Weekly’de yer alan habere göre, Thunder Force genel izleyici kitlesini hedefleyecek. İkilinin süper güçleriyle yaşayacağı macera, tüm aileye hitap edecek.

Octavia Spencer, Netflix dışında Apple için de bir proje hazırlıyor. Apple’ın sonbaharda faaliyete geçecek çevrimiçi içerik platformu Apple TV+’ta da Octavia Spencer’ın başrolünü üstlendiği bir dizi izleyicilerle buluşacak.

İLGİLİ HABERLER