Teknoloji

Netflix Games yeni oyunlarla genişliyor

netflix games ios oyun
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Netflix Games mobil oyun servisi yaklaşık 3 ay önce dünya genelinde kullanıma sunulmuştu. Netflix oyun platformuna verdiği önemi, servise eklediği iki yeni seçenekle bir kez daha gösteriyor.

Netflix Games’e eklenen yeni oyunlardan biri Hearthstone tarzı bir kart oyunu olan Arcanium: Rise of Akhan. Diğeri ise Krispee Street isimli gizli obje oyunu. Netflix aboneleri her iki oyuna da ücret ödemeden iOS ve Android üzerinden erişebiliyor.

Arcanium, popülaritesi sayesinde Netflix’in radarına girmiş gibi görünüyor. Oyun 2020’de Steam’de erken erişime açılmıştı. Hâlihazırda gelen yorumların “çoğunlukla olumlu” olması, Netflix’i cezbetmişe benziyor. Steam sayfasında oyun “açık dünyada geçen, tek kişilik, bir kart strateji macerası” olarak tanımlanıyor.

Krispee Street ise dijital bir “Waldo Nerede?” klonu olarak değerlendirilebilir. Oyunun temelinde Krispee isimli web’de yayınlanan bir çizgi roman serisi bulunuyor. Netflix, Krispee Street’in FrostyPop’un Netflix Games için hazırladığı dördüncü oyun olmasına da dikkat çekiyor.

Netflix Games’teki oyun sayısı iki yeni oyunun da eklenmesiyle birlikte 12’ye çıktı. Bu sayı bir oyun platformu için çok fazla olmasa da, Netflix’in sunduğu “tamamlayıcı hizmet” için şimdilik yeterli görünüyor.

İLGİLİ HABERLER