Eğlence

Netflix Exploding Kittens oyunu ve dizisi hazırlıyor

netflix exploding kittens

2015’te çıkan ve yurt dışında hâlâ popülaritesini koruyan kart oyunu Exploding Kittens, Netflix tarafından TV dizisine dönüştürülüyor. Buna ek olarak, Exploding Kittens’ın mobil oyununun da özel bir versiyonu hazırlanıyor.

Exploding Kittens’ın TV uyarlaması, yetişkinlere yönelik bir çizgi dizi formatında olacak. Dizinin yapımcılığını oyunun yaratıcıları Elan Lee ve Matthew “The Oatmeal” Inman üstlenecek. Dizide Mike Judge, Lucy Liu ve Tom Ellis gibi tanınmış oyuncuların sesini duymak da mümkün olacak.

Dizide güçlü ev kedileri olarak yer yüzüne inen Tanrı ve Şeytan arasındaki savaş konu olarak alınacak. Dizi önümüzdeki yıl Netflix izleyicileriyle buluşacak. Özel mobil oyunsa önümüzdeki ay iki yeni kart eşliğinde yayınlanacak. Dizi yayınlandığında oyunun konusu da diziye uygun hâle getirilecek.

Netflix, Exploding Kittens projesinin hem mobil oyun hem de dizi barındıran ilk işi olduğuna dikkat çekiyor. Şirket, Stranger Things için hazırlanan mobil oyunları değerlendirmeye almıyor gibi görünüyor. Oyun sıfırdan hazırlanmasa da, önümüzdeki dönemde oyunun ve dizinin ilerlemesinin paralel olacağının sinyali açıkça veriliyor.

İLGİLİ HABERLER