Eğlence

Netflix başrolünde Brad Pitt’in olduğu bir savaş filmi çekiyor

brad-pitt-090615

Başrolünde Kevin Spacey’nin olduğu “House of Cards” ile dizi sektöründe ses getiren Netfilix, büyük isimlerin etkisinden sinemada da faydalanmak istiyor. Başrolünü Brad Pitt’in üstlendiği “Savaş Makinesi” isimli filmin dağıtım haklarını satın alan şirket, 2016’da vizyona girecek filmin dağıtımını üstlenecek.

Savaş Makinesi’nde Brad Pitt, Afganistan’da görev yapan bir Amerikan generalini canlandıracak. Hicivli bir komedi olan Savaş Makinesi’nin senaryosu ise “The Operators: The Wild and Terrifying Inside Story of America’s War in Afghanistan” isimli kitabın üstüne kurulu. Çekimlerine önümüzdeki ağustos ayında başlanması beklenen film, Netflix dışında sinema salonlarında da gösterilecek.

Netflix’in “Savaş Makinesi” gibi bir filmi tercih etmesi kimseyi şaşırtmazken, şirketin stratejisinde önemli bir mihenk taşı olma niteliği taşıyor. Bir süredir hem popüler hem de niş filmleri gösteren Netflix, şimdi de kendisine ödüller kazandıracak prestijli filmlerin peşine düşmüşe benziyor. Kısacası Brad Pitt’li Savaş Makinesi ile birlikte Netflix’in “House of Cards” etkisini beyaz perdeye taşımaya çalışacağını söylemek yanlış olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER