Eğlence

Netflix Black Mirror’ın yıldızlarla dolu yeni sezonundan ilk fragmanı paylaştı

netflix black mirror

Netflix Black Mirror dizisinin merakla beklenen yeni sezonunun ilk fragmanını paylaştı. Dizinin 6. sezonunda izleyicilerin karşısına Aaron Paul, Salma Hayek ve Kate Mara gibi yıldız isimlerin çıkacak olması dikkat çekiyor.

Netflix’ten yapılan açıklamada, yeni sezonun Black Mirror’ın “şimdiye kadarki en tahmin edilemez” sezonu olacağı belirtildi. Şirket bu iddiasının nedeni konusunda bilgi vermezken, dizinin yaratıcısı Charlie Brooker’ın açıklaması bazı ipuçları veriyor.

Brooker’ın Netflix’in Tudum sitesinde paylaşılan açıklamasında şu ifadeler yer alıyor: “Kısmen bir meydan okuma olarak ve kısmen de hem benim hem de izleyici için her şeyi taze tutmak için, bu sezona, ne bekleyeceğime dair kendi temel varsayımlarımdan bazılarını kasten alt üst ederek başladım. Sonuç olarak, bu sefer, daha tanıdık Black Mirror mecazlarının yanı sıra, ‘bir Black Mirror bölümü’nün parametrelerini genişletmek için daha önce dizinin asla yapmayacağına yemin ettiğim bazıları da dahil olmak üzere birkaç yeni öğeye sahibiz. Hikayelerin tümü, baştan sona ton olarak hala Black Mirror’dır. Ancak bazı çılgın dalgalanmalar ve her zamankinden daha fazla çeşitlilikle görülecek.”

Netflix Black Mirror’ın yeni sezonunun bölüm sayısını açıklamadı

Netflix Black Mirror’ın yeni sezonunda kaç bölümün olduğu konusunda şu an için bilgi vermiş değil. Dizinin 2019’da yayınlanan beşinci sezonunda üç bölüm mevcuttu. Variety’nin haberine göre, yeni sezonda bölüm sayısı daha fazla olacak. Yeni bölümler haziran ayında ekranlara gelecek.

netflix black mirror

Dizinin yeni sezonunun tam oyuncu kadrosu ise şu şekilde: Aaron Paul, Anjana Vasan, Annie Murphy, Auden Thornton, Ben Barnes, Clara Rugaard, Daniel Portman, Danny Ramirez, David Shields, Himesh Patel, John Hannah, Josh Hartnett, Kate Mara, Michael Cera, Monica Dolan, Myha’la Herrold, Paapa Essiedu, Rob Delaney, Rory Culkin, Salma Hayek Pinault, Samuel Blenkin ve Zazie Beetz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER