Eğlence

Netflix’ten kararsız izleyicilere yardımcı olacak yeni özellik: Bir Şeyler Oynat

netflix bir şeyler oynat

Netflix, izleyeceği şeye karar verme konusunda sıkıntı yaşayan kullanıcılarına yardımcı olmak için hazırlıklara bir süre önce başlamıştı. Bu çalışmaların meyvesi sonunda ortaya çıktı. Netflix, Bir Şeyler Oynat adını verdiği özelliğiyle kararsız kullanıcılarına yardımcı oluyor.

Netflix’ten konuyla ilgili olarak Ürün İnovasyon Yöneticisi Cameron Johnson’ın imzasıyla yapılan paylaşımda, özelliğin Netflix’i açtığında doğrudan yeni bir hikayenin derinliklerine dalmak isteyenlere yardımcı olmak amacıyla geliştirildiği belirtildi.

Kullanıcılar “Bir Şeyler Oynat” düğmesine bastıklarında daha önce izlediklerine göre belirlenen ve sevebilecekleri bir dizi veya filmi izlemeye başlayabilecek. Buna ek olarak, yine “Bir Şeyler Oynat” düğmesi üzerinden yeni dizi veya filmlere, zaten izlenmekte olan dizi veya filmlere, listeye eklenen içeriklere ya da henüz tamamlanmamış içeriklere de erişilebilecek.

Netflix kullanıcıları Bir Şeyler Oynat ikonunu mobil uygulamalarda ekranın alt kısmındaki navigasyon çubuğu üzerinde görebilecek. Netflix’in TV uygulamalarında ise profil isminin altında, ana sayfadaki 10. satırda veya ekranın sol tarafındaki gezinme menüsünde Bir Şeyler Oynat ikonunu bulabilecek.

İLGİLİ HABERLER