Teknoloji

Netflix’in bilgisayarında çalışanların hoşuna gidecek özelliği

Bir taraftan Netflix izlerken bir taraftan da başka işlerle uğraşmak çok tavsiye ettiğimiz bir durum olmaz. Ancak yeteri kadar İngilizce biliyorsanız ya da Türkçe içerikleri izliyorsanız, işler değişebilir. İkinci durumdakiler için Netflix, çok arzulanan bir özelliği hayata geçiriyor.

Engadget’ın haberine göre, içerik yayın sitesi dışarı çıkan oynatıcısını test ediyor. Bu sayede bilgisayarınızda Netflix videolarını resim içinde resim modunda oynatabileceksiniz.

Açılır oynatıcıyı etkinleştirmek için, bir Netflix dizisi ya da filmi izlerken altta bulunan araç çubuğuna basitçe tıklayın. Bu noktada akan oynatıcı görünecek ve ekrandaki tüm içeriğin üstüne yerleşecektir. Dışarı çıkan oynatıcı Netflix’in kendi entegrasyonu gibi görünüyor. Safari veya Chrome gibi internet tarayıcılarının mevcut resim içinde resim desteklerini kullanmıyor.

Dışarı çıkarak açılan oynatıcı yavaş yavaş kullanıcılara yayılıyor. Üstelik Netflix henüz bu özelliğin resmi duyurusunu yapmadı. Ancak kısa bir süre sonra tüm kullanıcılara ulaşacağını tahmin ediyoruz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER