Eğlence

Atiye’nin 2. sezon bölümlerinin yayın tarihi açıklandı

atiye netflix 2. sezon
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Netflix, önümüzdeki dönemde aboneleriyle buluşturacağı yeni Türk orijinal yapımlarına dair ilk detayları açıkladı. Şirket, 2019’un son günlerinde yayınlanan ve büyük ilgi gören Türk orijinal dizisi Atiye‘nin ikinci sezonunun yayın tarihini de duyurdu.

Netflix’in yeni içerikleri hakkında bilgi verdiği etkinlikte konuşan Türkiye Orijinal İçerik Direktörü Pelin Diştaş, Türkiye’nin zengin tarihi ve kültürel mirası sayesinde henüz anlatılmamış birçok hikayeye ev sahipliği yaptığını belirtti. Diştaş, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Aynı zamanda muhteşem yazarlara, oyunculara, yönetmenlere ve kamera arkası ekiplere sahibiz. Ülkemizin özgün hikayeleri, bu harika ekiplerin anlatımıyla dünyanın her yerindeki üyelerimiz tarafından büyük bir keyif ve merakla izlenecek. Bu nedenle Türkiye’de daha fazla orijinal içeriğe yatırım yapmaya ve yaratıcı sektörümüz için global bir platform sağlamaya devam etmek istiyoruz.”

Netflix’in önümüzdeki dönemde izleyicilerle buluşturacağı yeni Türk orijinal içerikleri Şimdiki Aklım Olsaydı, Fatma, Sıcak Kafa, Yarına Tek Bilet ve Exatlon Challenge adını taşıyor. Söz konusu içerikler için Netflix tarafından paylaşılan bilgiler şu şekilde:

Şimdiki Aklım Olsaydı

Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, hikayesini ve senaryosunu Ece Yörenç’in kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Umut Aral ve Çağan Irmak oturuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise şu isimler bulunuyor: Özge Özpirinçci (Reyhan), Birkan Sokullu (Nadir), Burak Yamantürk (Cihan), Elifcan Ongurlar (Ayşe), Ahmet Rıfat Şungar (Cem), Ümit Erdil (Ateş), Feyyaz Yiğit (Hızır), Mustafa Avkıran (Sattas), Filiz Taçbaş (Nihal) ve Selçuk Borak (Fahrettin).

Şimdki Aklım Olsaydı’nın hikayesi: Reyhan, Nadir ile olan 10 yıllık evliliği içinde kaybolmuş mutsuz bir kadındır. Evliliğinden, sünnetinden beri tanıdığı kocasından, patlak bir prezervatif sonucu hamile kaldığı 9 yaşındaki ikizlerinden, yaşadığı hayattan en çok da kendinden yorulup fena halde sıkıldığı günün gecesinde; yani 27 Temmuz 2018 saat 20.13’te yüzyılın hatta 500 yılın en güçlü kanlı ay tutulması gerçekleşir ve Reyhan bir mucize eseri on yıl öncesine, hayatının dönüm noktası olan o geceye, yani Nadir?in evlenme teklif ettiği o “büyük an”a hem de şimdiki aklıyla geri döner.

Fatma

Fatma (35) sıradan bir temizlikçidir. Kocası Zafer hapisten çıktıktan bir süre sonra ortadan kaybolur. Zafer’i aramaya koyulan Fatma ise bu sırada beklenmedik bir cinayet işler. Zafer’in karanlık bağlantılarının bu cinayeti öğrenmesiyle, Fatma?nın hayatta kalmak için öldürmeye devam etmekten başka çaresi kalmaz. Bu durum, Fatma için bugüne kadar yaşadığı her şeyin intikamını alabileceği bir ritüel haline gelir. Fatma artık bir yandan koca dünyaya sığdıramadığı masum oğlunun öcünü almak isteyen bir anne, diğer yandan işlediği her cinayette kimsenin kendisinden şüphelenmediği bir “temizlikçi kadın” olarak hayata devam eder ve kocasını aramaya başlar. Başak Abacıgil tarafından hayata geçirilen Fatma, yeni ve genç yetenek Özgür Önürme tarafından kaleme alındı.

Yarına Tek Bilet

Yarına Tek Bilet, Netfflix’in ilk Türk orijinal filmi olma özelliğini taşıyor. Yapımcılığını OG Medya’nın üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda ise Ozan Açıktan oturuyor. Başrolleri ise Dilan Çiçek Deniz ve Metin Akdülger paylaşıyor. Film, Ankara’dan İzmir’e doğru bir yolculuk sırasında birbirine rastlayan iki yabancının (Metin Akdülger ve Dilan Çiçek Deniz) romantik hikayesini konu alıyor. İkilinin sürtüşmeyle başlayan ilişkisi, birbirlerini tanıdıkça aslında geçmişe bir sünger çekmek istediklerini fark etmeleri ve kendi gerçekleri ile yüzleşmeye başlamalarıyla farklı bir yola evrilir. Yarına Tek Bilet, 19 Haziran 2020’de tüm dünyada Netflix aboneleriyle buluşacak.

Exatlon Challenge

Acun Medya’nın format sahibi olduğu ve yayınlanmaya başladığı 2017 yılından beri dünya genelinde 58 milyon izleyiciye ulaşarak spor ve reality’yi bir arada sunan Exatlon Challenge, yepyeni versiyonuyla izleyicisiyle buluşuyor. Yeni format, Türkiye’nin en popüler influencer’larını Exatlon’un oldukça çekişmeli bir o kadar da eğlenceli dünyasına davet ediyor.

Orkun Işıtmak’ın sunacağı ve Oğuzhan Uğur’un Exatlon Face-Off bölümleriyle yer alacağı, Exatlon Challenge, 3 Temmuz’da izleyicilerle buluşacak.

Netflix Atiye’ye üçüncü sezon için onay verdi

Netflix, ilk sezonuyla büyük başarıya ulaşan Atiye’nin yeni sezon bölümlerinin de 2020’nin eylül ayında yayınlanacağını açıkladı. Atiye’nin üçüncü sezonuyla birlikte final yapacağını duyuran şirket, üçüncü sezonun çekimlerinin de önümüzdeki aylarda başlamasının planlandığını belirtti.

Netflix; yukarıdaki orijinal projelere ek olarak Yedinci Koğuştaki MucizeBiz Böyleyiz ve Eltilerin Savaşı gibi hatırı sayılır gişe başarısı elde etmiş filmlerin de yakında aboneleriyle buluşacağını açıkladı.

İLGİLİ HABERLER