Eğlence

Netflix anime katalogunu yeni içeriklerle büyütüyor

netflix şifre paylaşımı

Netflix anime katalogunu büyütmeye devam ediyor. Şirket önümüzdeki dönemde izleyicilerle buluşacak yeni anime dizi ve filmleriyle ilgili ilk bilgileri Geeked Week etkinliğinde paylaştı.

Netflix’in yeni anime içerikleri arasında karakterleri Final Fantasy’nin de çizerlerinden olan Yoshitaka Amano tarafından tasarlanan bir korku dizisi, Gundam serisinin yeni bölümü ve yeni bir Godzilla dizisi bulunuyor.

Mobile Suit Gundam Hathaway

Netflix’in duyurduğu yeni içerikler arasında göze ilk çarpan Gundam serisinin yeni dizisi oluyor. Mobile Suit Gundam Hathaway adını taşıyan dizi, Netflix tarafından şu sözlerle tanımlanıyor: “Char’ın isyanının ardından Hathaway Noa, Dünya Federasyonu’na karşı yeni bir isyana öncülük eder. Ancak bir düşman memuru ve bir kadınla buluşmak, kaderini altüst eder.”

Netflix, yönetmenliğini Jordan Vogt-Roberts’ın yapacağı canlı bir Gundam filmi için de hazırlıklarını sürdürüyor.

Shaman King

Shaman King’de kral olmak için birbiriyle mücadele eden şamanların mücadelesi anlatılacak. Fragmana bakıldığında izleyicileri oldukça yoğun bir aksiyonun beklediği görülüyor.

Eden Zero

Popüler bir bilimkurgu mangası olan Eden Zero’da yerçekimini kontrol edebilen bir çocuğun hikayesi anlatılıyor. Dizi, 26 Ağustos’ta yayınlanacak.

Exception

Exception için henüz bir fragman yayınlanmış değil. Ancak Netflix’in paylaştığı afiş bile dizinin korkutuculuğunu hissettirmeye yetiyor. Karakter tasarımlarının Yoshitaka Amano tarafından hazırlanması dizinin en ilginç yönlerinden biri olarak göze çarpıyor.

Bright: Samurai Soul

Bu film için de bir fragman yayınlanmış değil. Buna ek olarak, yayın tarihi konusunda da bilgi verilmedi. Ancak paylaşılan afiş, güzel sanat stiliyle dikkat çekiyor.

Make My Day

Make My Day’de soğuk bir gezegende geçen ve gizemli yaratıkların bir anda yeraltından çıkarak gezegende yaşayanlara saldırdıkları bir hikaye anlatılıyor.

Godzilla: Singular Point

İlk olarak Japonya’da yayınlanan dizi, 24 Haziran’da tüm dünyada izleyicilerle buluşacak ve İngilizce dublajla izlenebilecek.

İLGİLİ HABERLER