Eğlence

Netflix abone sayısı 104 milyona yaklaştı

netflix avrupa birligi
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

netflix abone sayisiNetflix’in büyümesi bir süredir fiyat artışları nedeniyle yavaşlamıştı. Ancak popüler multimedya servisi sonunda yeniden gaza basmayı başarmış gibi görünüyor. Şirketten yapılan açıklamada, geride kalan çeyrekte 2011’den bu yana ABD’deki en büyük abone kazanımının gerçekleştiği belirtildi. Netflix abone sayısı da nisan ayında yapılan son ölçüme kıyasla 5.2 milyon arttı ve 103.95 milyona ulaştı.

Netflix içerik harcamaları konusundaki yeni stratejisini de kamuoyuna açıkladı. İçerikleriyle çok sayıda ödüle aday olan şirket, bu yeni stratejisinin portföyüne daha uygun olduğuna inanıyor.

Yatırımcılara gönderilen mektupta iptal edilen programlara da değinen Netflix yöneticileri, programları erken bitirmekten hoşlanmadıklarını ancak bu sayede bir veya iki yeni program için bütçe açılabildiğini belirtti.

Netflix abone sayısı ABD’de 50 milyonu aştı

ABD’deki abone sayısı 50 milyonu aşan Netflix, yılın üçüncü çeyreğinde kârına uluslararası segmentten ilk yıllık katkıyı almayı öngörüyor. Netflix, 2017 sona ermeden yapımcılığını üstlendiği 40 filmi de aboneleriyle buluşturmayı planlıyor.

İLGİLİ HABERLER