Teknoloji

Neffos C5 Türkiye’de satışa sunuldu

neffos c5
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

neffos c5TP-LINK’in yılın başında uyurusunu gerçekleştirdiği akıllı telefonu Neffos?un ilk modeli Türkiye’de satışa sunuldu. 699 Türk lirası fiyat etiketiyle satışa sunulan Neffos C5, çift SIM kartlı, Android işletim sistemli ve kolay kullanım özelliklerine sahip olmasıyla öne çıkıyor.

Neffos C5, TP-LINK’in belirttiğine göre kullanıcılara farklı bir telefon deneyimi sunmak üzere tasarlandı. Dört çekirdekli, 64-bit işlemciye sahip olan telefon, 4G LTE teknolojisini de destekliyor. 2GB RAM, 16 GB dahili hafıza, 32 GB’ye kadar kapasiteye sahip kartları destekleyen microSD kart yuvasına sahip olan Neffos C5, 5 inç’lik HD IPS ekranı da bünyesinde barındırıyor.

Çift SIM kart ve çift bekleme özellikli Neffos C5, iş ve kişisel telefon numaralarını ayrı tutma, aynı anda farklı mobil paketlere abone olma gibi konularda kullanıcılara özgürlük sağlıyor.

Android 5.1 işletim sistemine sahip olan Neffos C5, kullanımı kolaylaştıran ve kişiselleştirilebilen arayüzü ile farklı bir mobil deneyim sunuyor. Akıllı Ekran Görüntüsü özelliği sayesinde birden fazla ekran görüntüsü yakalamak ve geniş, uzun bir ekran görüntüsü kaydetmek mümkün oluyor.  Ayrıca çekilen fotoğraflara şekiller (kalp, çiçek, daire vb serbest şekil) çizme özelliği ile istenen fotoğraflar çok daha kişisel ve sevimli hale getirilebiliyor.

8M piksel arka, 5M piksel ön kamerası olan Neffos C5, geniş açılı lensi sayesinde özçekimlerde (selfie) çok daha fazla kişiyi kadraja alabiliyor. Arka tarafta yer alan çift LED flaşı sayesinde güneş battıktan sonra da yüksek kalitede fotoğraflar çekilebiliyor. Akıllı Mod özelliği sayesinde 8 farklı görüntü tipi için (İnsan, Manzara, Gece, vb) renk, parlaklık ve zıtlık ayarları otomatik olarak yapılabiliyor. Ayrıca 30 farklı filtre ile sanatsal fotoğraflar çekmek de mümkün. Jest ve gülümseme yakalama, güzelleştirme, zafer (V) hareketi gibi modları sayesinde fotoğraf çekmeyi daha eğlenceli hale getiren Neffos C5, pil koruyucu, temizleyici, uygulama yöneticisi, veri kullanım denetçisi gibi telefonun sorunsuz çalışmasını sağlayan pek çok sistem özelliği ile birlikte geliyor.

Tüm bu özelliklerine karşın uygun fiyatıyla telefon pazarında yerini alan Neffos C5, öncelikle Hepsiburada, Hızlıal, İstanbul Bilişim ve Webdenal gibi online mağazalarda KDV dahil 699 TL fiyatla satışa sunuldu.

İLGİLİ HABERLER