Teknoloji

Motorola yeni telefonuyla geçmişe yolculuğunu sürdürebilir

motorola

Motorola, kısa bir süre önce 2020 Mobil Dünya Kongresi kapsamında düzenleyeceği etkinliğin duyurusunu yapmıştı. Şirketin bu etkinlikte Edge ve Edge+ adını taşıyan telefonlarını tanıtma ihtimali oldukça yüksek görünüyor. İnternete sızan yeni bir fotoğraf ise bu etkinlikte başka bir cihazın tanıtılabileceğini gösteriyor.

Söz konusu telefona ait fotoğraf, ünlü duyumcu Evan Blass tarafından paylaşıldı. Bu paylaşımın ardından akıllara gelen ilk seçenek Edge+ olsa da, Blass’in paylaşımında bu düşünceyi destekleyecek bir ifade yer almıyor.

Ünlü duyumcunun dikkat çektiği nokta ise, fotoğrafa bakan herkesin gözüne çarpan, kalem oluyor. Blass, Motorola’nın Windows Mobile döneminden bu yana kalemli bir telefon çıkarmadığına dikkat çekiyor. Kısa süre önce Razr’ı katlanabilir ekranlı bir telefon olarak geri döndüren Motorola’nın kalemli telefonuyla geçmişe doğru yolculuğunu sürdüreceğini söyleyebiliriz.

Motorola ön kamerayı ekrandaki deliğe yerleştiriyor

Sızan fotoğraf, Motorola’nın yeni akıllı telefonu hakkında fazla detay vermiyor. Kalem dışında ön kameranın ekranın sol üstündeki deliğe yerleştirilmesi göze çarpıyor. Sağ ve sol kenar çerçeveleri ince olan ekranın alt ve üst çerçevelerinin ise görece kalın olduğu söylenebilir.

Motorola’nın 2020 Mobil Dünya Kongresi kapsamındaki etkinliği 23 Şubat’ta gerçekleştirilecek. Bu etkinlikte tanıtılması beklenen akıllı telefonlara dair bazı detayların da bu tarihten önce ortaya çıkması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER