Teknoloji

Motorola yeni telefonunu 2 Ağustos’ta tanıtacak

motorolaAğustos ayı akıllı telefon pazarı için hareketli geçecek gibi görünüyor. Samsung’un 9 Ağustos’ta gerçekleştireceği etkinliği duyurmasının ardından başka bir etkinlik duyurusu daha geldi. Motorola yeni akıllı telefonununu tanıtmak için 2 Ağustos’ta bir etkinlik düzenleyeceğini açıkladı.

Etkinlikte büyük bir duyuru yapacağının ipucunu veren şirketin yeni amiral gemisi telefonunu tanıtması oldukça muhtemel görünüyor. Şirket tarafından The Verge sitesine gönderilen açıklamada, yapılacak duyurunun insanların telefonlarını kullanım ve telefonlarıyla etkileşim biçimlerini değiştireceği belirtildi.

Söz konusu etkinlik, şirketin ABD’nin Şikago şehrindeki genel merkezinde gerçekleştirilecek. Etkinlik Türkiye saatiyle akşam 22:00’da başlayacak. “Bağlantı için tamamen yeni bir yol” gibi iddialı sloganların seçimi, şirketin mevcut akıllı telefon serilerinin yanına bir yenisini daha ekleyebileceğini düşündürüyor.

Etkinlikte tanıtılacak telefonlar konusunda akıllara gelen ilk seçenekler ise uzun süredir beklenen Moto Z3 ve hakkındaki sızıntılar son dönemde iyiden iyiye artan Motorola One Power oluyor. Moto Z2 Force’un geçtiğimiz yılın temmuz ayında tanıtıldığını düşününce Moto Z3’ün etkinlikte tanıtılması ihtimali fazlasıyla yükseliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER