Teknoloji

Motorola X50 Ultra’nın tanıtım tarihi belli oldu

motorola edge 50 ultra

Motorola X50 Ultra hakkındaki sızıntı ve söylentiler bir süredir etrafta dolaşıyordu. Akıllı telefonun gözler önüne çıkacağı tarih de sonunda belli oldu. X50 Ultra, 16 Mayıs’ta Çin’de tanıtılacak.

Yapay zeka yeteneklerinin odak noktasında olacağı belirtilirken, etkinlikte Motorola’nın çatı şirketi Lenovo’nun yapay zeka özellikli yeni dizüstü bilgisayarlarının da gözler önüne çıkacağı açıklandı.

X50 Ultra’nın Edge 50 Ultra’nın Çin’de çıkacak versiyonu olma ihtimali bir hayli yüksek görünüyor. Periskop kameranın oval lensi ve ahşap benzeri arka panel, bu ihtimali kuvvetlendiren unsurlar olarak öne çıkıyor.

motorola x50 ultra

Motorola X50 Ultra bazı yönleriyle Edge 50 Ultra’dan ayrılabilir

Ancak bu telefonların tamamen aynı olmayabileceğini de belirtmek gerekiyor. Motorola’nın telefonları Çin pazarına genellikle küresel versiyonlarına kıyasla küçük farklarla çıkıyor.

Moto X40 ve Edge 40 Pro, aynı kamera sensörlerinin önünde farklı lenslerle gelmişti. Edge 30 Ultra, Moto X30 Pro’da devre dışı bırakılan ters kablosuz şarj özelliğini sunmuştu. Edge X30 ise Edge 30 Pro’da bulunmayan bir ekran altı kamerayla tanıtılmıştı.

X50 Ultra da bu geleneği sürdürecek gibi görünüyor. X50 Ultra ve Edge 50 Ultra’nın ayrışacağı yerleri görmek içinse 16 Mayıs’a kadar beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER