Teknoloji

Motorola X50 Ultra resmi kayıtlara giriş yaptı

motorola x50 ultra

Motorola X50 Ultra yakında tanıtılması beklenen telefonlar arasında yer alıyor. Daha önceki sızıntılarda telefonun bu ay içinde resmiyet kazanacağı belirtilmişti. X50 Ultra’nın TENAA kayıtlarında hem teknik özellikleriyle hem de görselleriyle boy göstermesi, resmi duyurunun iyiden iyiye yaklaştığının sinyalini veriyor.

X50 Ultra’nın Edge 50 Ultra’nın Çin versiyonu olacağını hatırlatmakta fayda var. Edge 50 Ultra da bu ay bitmeden tanıtılacak. X50 Ultra’da Edge 50 Ultra’ya kıyasla bazı ekstra özellikler sunulacak. Yapay zekanın da telefonun deneyiminde önemli bir yer tutacağı söyleniyor.

X50 Ultra, TENAA’nın veri tabanındaki fotoğraflarda siyah renk seçeneğiyle boy gösteriyor. Net şekilde anlaşılmasa da, arka panelin suni deriyle kaplı olduğu belirtiliyor. 161.0 x 72.4 x 8.5 mm boyutlarındaki telefonun tartıda 197 gram çektiği de yine TENAA aracılığıyla ortaya çıkan bilgiler arasında yer alıyor.

Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 işlemci bulunuyor. X50 Ultra’ya ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 4500 mAh kapasiteli pil veriyor. 125W kablolu hızlı ve 50W kablosuz şarj desteği de pilin özellikleri arasında sayılıyor.

6.7 inç büyüklüğünde kavisli OLED ekran, 3x periskop lens ve 64 megapiksel çözünürlüklü sensör de telefonun öne çıkan yönleri oluyor.

Motorola X50 Ultra RAM seçenekleri 18 GB’a kadar uzanacak

TENAA kayıtlarına göre, Motorola X50 Ultra için 8, 12, 16 ve hatta 18 GB RAM seçenekleri sunacak. Depolama alanı seçenekleri ise 1 TB’a kadar uzanacak. Motorola X50 serisi için henüz bir tanıtım tarihi açıklamış değil.

İLGİLİ HABERLER