Teknoloji

Motorola Razr 2022 ve X30 Pro’nun tanıtımını erteledi

motorola razr 2022
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Motorola Razr 2022 ve X30 Pro modellerini normal şartlar altında 2 Ağustos’ta Çin’de gerçekleştireceği etkinlikte tanıtacaktı. Ancak etkinliğe saatler kala etkinliğin iptal edildiği açıklandı. Motorola’dan bu kararın neden alındığı konusunda bilgi verilmezken, yeni bir etkinlik tarihi de paylaşılmadı.

Motorola’nın erteleme kararı almasında ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Peloisi’nin Tayvan ziyaretiyle bölgede artan gerilimin etkili olmuş olabileceği belirtiliyor. Tayvan’ı kendi toprağı olarak gören Çin, ABD Temsilciler Meclisi Başkanı’nın Tayvan’a gidişini “provokatif” bir eylem olarak nitelemiş ve bunun sonuçlarının olacağını belirtmişti.

Lenovo’nun sahibi olduğu Motorola’nın etkinliğini iptal etmesinde siyasi gerilimin ne kadar rol oynadığı konusunda kesin bir şey söylemek zor. Şimdilik sadece Motorola’dan yeni telefonlarının tanıtımı için yeni bir tarih açıklamasını beklemek gerekiyor.

Motorola Razr 2022 ve X30 Pro’nun Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemciyle geleceği biliniyor. X30 Pro’da 200 megapiksel ana kameranın bulunacağı da şimdiden paylaşılan bilgiler arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER