Teknoloji

Motorola’dan uygun fiyatlı G8 Plus alternatifi: Moto G8 Play

motorola moto g8 play

Motorola geçtiğimiz gün G8 Plus, E6 Play ve One Macro modellerini tanıtırken; başka bir telefonu da sessiz sedasız satışa sundu. Latin Amerika’da piyasaya çıkan Motorola Moto G8 Play, G8 Plus’ın uygun fiyatlı bir alternatifi olarak tanımlanabilir.

Moto G8 Play’in kalbinde Helio P70M yonga set bulunuyor. Bu yonga sete 2 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. MicroSD kart desteğiyle depolama alanının üstüne 512 GB daha eklemek mümkün oluyor. Akıllı telefonun 6.2 inç büyüklüğündeki ekranı HD+ çözünürlüğe sahip.

Moto G8 Play’in arkasında üç lensli bir kamera sistemi bulunuyor. 13 megapiksellik ana kameraya 8 megapiksellik geniş açılı lens ve derinlik sensörü eşlik ediyor. LED flaş da telefonun arka panelinde sol üst köşede bulunan kamera sisteminin parçaları arasında yer alıyor.

Ekranın üstündeki su damlası şeklindeki çentiğe yerleştirilen ön kamera da 8 megapiksel çözünürlüğe sahip.

Motorola Moto G8 Play için ne kadar ödemek gerekiyor?

Moto G8 Play enerjisini 4000 mAh kapasiteli pilinden alıyor. Bu pil USB-C girişi üzerinden dolduruluyor. 3.5 mm. kulaklık jakı da bulunan telefon kutusundan Android Pie işletim sistemi yüklü olarak çıkıyor.

Siyah ve kırmızı renk seçenekleri bulunan Moto G8 Play Brezilya, Meksika, Peru ve Şili’de piyasaya sürüldü. Akıllı telefonun Brezilya’daki fiyat etiketinde 1099 Brezilya reali (1568 TL) yazıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER