Teknoloji

Yeni Moto G6 sızıntısı telefonu tüm açılardan gösteriyor

motorola moto g6Motorola Moto G6 hakkındaki sızıntı ve dedikodular uzun süredir etrafta dolaşıyor. Yapılan paylaşımlar beklentiyi artırsa da, Motorola cephesinden henüz telefonun çıkışına ilişkin resmi bir işaret gelmiş değil. İnternete sızan yeni fotoğraflar ise Moto G6’yı bekleyenlerin sabırsızlığını biraz daha artırabilir.

Son sızıntı sayesinde Moto G6’yı tüm açılardan görmek mümkün oluyor. Bu sızıntı kullanıcılara bilmedikleri bir şey göstermese de, bildiklerini doğrulaması açısından önem taşıyor. Motorola’nın alışılagelmiş tasarım dilini muhafaza eden ve son zamanlardaki çentik modasına uymayan telefonda 18:9 görüntü oranına sahip bir ekranın tercih edilmiş olması gözden kaçmıyor.

Akıllı telefonun 18:9 görüntü oranlı ekranının 5.7 inç büyüklüğünde olduğu belirtiliyor. Telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 450 yonga seti yer alıyor. Bu yonga setine eşlik edecek kurulum konusunda ise kullanıcılara 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı ile 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı seçeneklerinin sunulacağı belirtiliyor. Arkasında biri 12 diğeri ise 5 megapiksel çözünürlüklü iki kamera bulunduracak telefonun önünde ise 16 megapiksel çözünürlüklü bir kameranın bulunması bekleniyor. Cihaza ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 3000 mAh kapasiteli pilin sağlayacağı söyleniyor.

Motorola Moto G6 dışında G6 Play ve G6 Plus modellerinin de tanıtılması bekleniyor. G6 Play’de 4000 mAh pilin, G6 Plus’ta ise Snapdragon 630 yonga setinin bulunması öngörülüyor.

İLGİLİ HABERLER