Teknoloji

Motorola Moto G6 serisinin tanıtımı için oklar 19 Nisan’ı işaret ediyor

motorola moto g6 Motorola Moto G6 serisi telefonlarla ilgili sızıntı ve dedikodular uzun bir süredir etrafta dolaşıyor. Serideki cihazların teknik özelliklerinden fiyatlarına kadar pek çok detay, henüz ortada resmi bir duyuru olmamasına rağmen biliniyor.

Moto G6, Moto G6 Plus ve Moto G6 Play, Motorola’nın bu yıl duyuracağı ilk orta segment telefonlar olacak. Şirketin 2018 içinde üst segmentte konumlanan en az bir cihazı daha tanıtması beklentiler arasında yer alıyor.

Moto G6 serisi, bu ay içinde resmen gözler önüne çıkacak gibi görünüyor. Motorola’nın Brezilya ofisi tarafından gönderilen bir etkinlik davetiyesinde alıcılardan 19 Nisan tarihini takvimine işlemesi isteniyor.

motorola moto g6Söz konusu davetiye akıllara ilk olarak Motorola Moto G6 serisini getiriyor. 19 Nisan’da gerçekleştirilecek etkinliğin küresel mi yoksa sadece Brezilya’ya mı özgü olacağı ise henüz bilinmiyor. Bu konudaki işaretlerin önümüzdeki günler itibarıyla biraz daha net hâle gelmesi bekleniyor. Moto G6 serisinin mayıs ayının ortaları itibarıyla satışa sunulacağı iddia ediliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER