Teknoloji

Motorola Moto G6 ve G6 Play mayıs ayının ortasında satışa sunulabilir

motorola moto g6Motorola Moto G6, G6 Play ve G6 Plus ile ilgili sızıntılar son dönemde ivme kazanmış durumda. Akıllı telefonlara ait fotoğraflar ve bilgiler kısa süre önce Macaristan merkezli perakende zinciri Alza’nın internet sitesinde boy göstermişti. Kısa süre içinde kaldırılan sayfalarda akıllı telefonların 3 Nisan’da satışa sunulacağı belirtilmişti. Ancak ortaya çıkan yeni bir sızıntı 3 Nisan’ın telefonların tanıtım tarihi olabileceğini ve yeni Moto G6 telefonlarının mayıs ayının ortasında satışa sunulabileceğini gösteriyor.

Amerikan elektronik perakende zinciri Fry’s, Moto G6 ve Moto G6 Play’in ürün sayfalarını bir hata sonucunda erkenden gözler önüne çıkardı. Şirket bu sayfaları kısa süre sonra kaldırsa da, ekran görüntülerin ve önemli bilgilerin alınmasına engel olamadı. 32 ve 64 GB dahili depolama alanına sahip iki versiyonu bulunan Moto G6, 2160 x 1080 piksel çözünürlüklü 5.7 inç büyüklüğünde ve 18:9 görüntü oranına sahip bir ekran taşıyor. Akıllı telefonda 1.8 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli bir işlemci bulunuyor. MicroSD kart desteği sayesinde dahili depolama alanının üzerine 128 GB daha eklenebiliyor. Akıllı telefonun arkasında çift arka kamera yer alıyor. Ön tarafta ise geniş açılı, 8 megapiksel çözünürlüklü bir sensör bulunuyor. Telefona enerjisini 3000 mAh kapasiteli pil veriyor. Yüz tanıma özelliği ve Moto Voice isimli dijital asistan da telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

32 GB dahili depolama alanı bulunan Moto G6 Play, Moto G6 ile aynı ekranı taşıyor. Ancak pil kapasitesi 4000 mAh’a yükseliyor. 1.4 GHz hızında dört çekirdekli işlemci, 13 megapiksel arka ve 5 megapiksel ön kamera telefonun özellikleri arasında bulunuyor.

Fry’s sitesindeki bilgiye göre, Motorola Moto G6 ABD’de 249.99 dolardan başlayan fiyatlarla satılacak ve telefonun sevkiyatı 10 Mayıs itibarıyla başlayacak. 199.99 dolar karşılığında satılacak Moto G6 Play de 10 Mayıs itibarıyla raflarda olacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER