Teknoloji

Motorola Moto G54 sızıntısı tasarımı ve küçük değişiklikleri gösteriyor

motorola moto g54

Motorola Moto G54 önümüzdeki dönemde tanıtılması beklenen telefonlar arasında yer alıyor. Sızan yeni bir video, akıllı telefonu 360 derece gösteriyor. Burada telefonu Ballad Mavi, Ambrosia, Coronet Mavi ve Uzay adını taşıyan dört renk seçeneğiyle görmek mümkün oluyor.

Görsellere ek olarak, telefonun bazı özellikleri de sızıntıda paylaşılanlar arasında yer alıyor. Burada telefonun pil kapasitesi ve ekran özellikleri hakkında fikir edinmek mümkün oluyor. Sızıntılar ışığında bakıldığında Moto G54’ün Moto G53’ten teknik olarak pek fazla uzaklaşmayacağı görülüyor.

Motorola’nın bu “değişik” renk isimleri için Pantone ile iş birliği yaptığı da sızıntıyla beraber paylaşılan bilgiler arasında yer alıyor. Motorola telefonlarının renk seçenekleri için daha önce de renk şirketi Pantone ile çalışmıştı. Bu ortaklığın Moto G54’te de sürdüğü anlaşılıyor.

Motorola Moto G54 5000 mAh pille gelecek

Akıllı telefonun 6.5 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü 120 Hz ekranla geleceği belirtiliyor. 5000 mAh pil, 50 megapiksel ana kamera ve 16 megapiksel ön kamera, Motorola’nın G53’ten G54’e taşıyacağı özellikler arasında yer alıyor. G54’ün kutusundan Android 13 yüklü çıkmasına da kesin gözüyle bakılıyor.

Motorola Moto G54’te RAM seçeneklerinin 8 GB’a kadar uzanacağı söyleniyor. Depolama alanı içinse maksimum seçenek 256 GB olacak. Depolama alanının üstüne microSD kart desteğiyle 1 TB daha eklemek mümkün olacak. Önümüzdeki haftalarda Moto G54 hakkında başka detayların gelmesi bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER