Teknoloji

Motorola Moto G54’e ait resmi görseller ortaya çıktı

motorola moto g54

Motorola Moto G53 geçtiğimiz yılın aralık ayında gözler önüne çıkmıştı. Gelen haberlere göre, bu telefonun takipçisi için hazırlıklar oldukça sıkı şekilde devam ediyor. Söz konusu cihazın adı ise, tahmin edilebileceği üzere, Motorola Moto G54 olacak.

Daha önce akıllı telefona ait olduğu söylenen görseller internete sızmış olsa da, bunlar pek etkileyici değildi. Ancak ünlü duyumcu Evan Blass tarafından paylaşılan yeni görseller, daha gerçekçi görünüyor. Bu görseller sayesinde Moto G54’ü üç farklı renk seçeneğyle görmek mümkün oluyor.

Akıllı telefonun dört farklı renk seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkacağı daha önceki sızıntılar sayesinde ortaya çıkmıştı. Yeni sızıntı bu seçeneklerden Outer Space (Dış Uzay), Coronet Blue (Küçük Taç Mavisi) ve muhtemelen Ambrosia adını taşıyanları gösteriyor. Bunların yanında Ballad Blue (Türkü Mavisi) isimli seçeneğin de renkler arasında yer alacağı tahmin ediliyor. Bu ilginç isimlerin renkler için Pantone ile yapılan iş birliğinden geldiğini belirtmekte fayda var.

Motorola Moto G54 hangi özelliklerle gelecek?

Daha önceki sızıntılara göre, Motorola Moto G54 6.5 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü 120 Hz ekranla gelecek. 50 megapiksel ana arka kamera, 16 megapiksel ön kamera, 8 GB’a kadar uzanan RAM ve 256 GB’a kadar uzanan dahili depolama alanı seçenekleri ve 5000 mAh pil de telefonun özellikleri arasınsa sayılıyor. Maksimum depolama alanının ikiye katlanması ve daha yüksek ekran çözünürlüğü G54 ile G53’ün önemli farkları olarak öne çıkıyor.

İLGİLİ HABERLER