Teknoloji

Motorola Moto G22 Helio P35 ile testten geçti

motorola moto g200

Motorola, Moto G Stylus 2022 modelinin yanında Moto G22 adını taşıyan başka bir telefonu daha tanıtacak gibi görünüyor. İnternete sızan bir Geekbench benchmark testi sonucu, telefon hakkında fikir edinmeyi sağlıyor.

Benchmark testinin sonucu, telefonun kalbinde MediaTek’in Helio G35 işlemcisinin bulunacağını gösteriyor. Bu da Moto G22’nin giriş segmentinde konumlanan bir cihaz olacağı anlamına geliyor.

Benchmark testi telefonun özellikleri konusunda başka bilgiler de veriyor. Moto G22’de Helio G35’e 4 GB RAM’in eşlik edeceği görülüyor. Cihazın kutusundan Android 11 yüklü olarak çıkacağı da benchmark testinin sonuç sayfasında göze çarpıyor. Android 12’nin geçtiğimiz eylül ayında yayınlandığını düşününce Android 11 tercihi hayal kırıklığı yaratıyor.

motorola moto g22Motorola Moto G22 hakkında bilinenler şu an için oldukça sınırlı. Testten geçen cihazın bir prototip olması nedeniyle bazı özelliklerin değişmesi muhtemel görünüyor. Android 11’in yerini Android 12’nin almasının sevindirici bir değişiklik olacağı söylenebilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER