Teknoloji

Motorola Moto G100 sızıntısı Edge S benzerliğini gösteriyor

motorola moto g100
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Motorola Moto G100 yakında tanıtılması beklenen akıllı telefonlar arasında bulunuyor. Moto G100’e ait olduğu söylenen fotoğraflar, akıllı telefonun tasarımını gösteriyor. Tasarımın Moto Edge S’e olan benzerliği, Moto G100’ün aslında Moto Edge S’in uluslararası versiyonu olabileceğini düşündürüyor.

Sızan fotoğraflarda telefonun ekranının sol üst köşesinde iki kamera deliği bulunuyor. Arka paneldeki kare kamera adası da hemen göze çarpıyor. Burada dört kamera sensörü yer alıyor.

Telefonun parmak izi tarayıcısının güç butonuna yerleştirildiği de fotoğraflarda net biçimde görülüyor. Beyaz ve mavi renk seçenekleri de sızıntının gösterdikleri arasında bulunuyor. Sol kenardaki Google Asistan tuşu da dikkat çeken bir diğer unsur oluyor.

motorola moto g100Moto Edge S, geçtiğimiz ocak ayında Çin’de tanıtılmıştı. Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 870 işlemci yer alıyor. Bu işlemci Snapdragon 888’in altında olsa da, Snapdragon 700 serisinin bir basamak üstünde bulunuyor.

Akıllı telefonda 6.7 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü LCD ekran yer alıyor. Bu ekranın yenileme hızının ise 90 Hz olduğunu belirtiyor. 64 megapiksel ana kamera, 16 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 2 megapiksel derinlik sensörü ve Uçuş Süresi (ToF) sensörü de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Motorola Moto G100 için uluslararası Twitter hesabından paylaşım yapmaya başlamış durumda. Bu nedenle akıllı telefonun yakında resmiyet kazanması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER