Teknoloji

Yeni Motorola Moto G Pro’dan ilk detayları ortaya çıktı

motorola moto g power 2021

Motorola, ABD’de Moto G Stylus olarak bilinen Moto G Pro modelini geçtiğimiz şubat ayında duyurmuştu. Bu akıllı telefonun takipçisine dair ilk detaylar da ünlü duyumcu Evan Blass tarafından paylaşıldı. Şu an için G Stylus 2021 veya G Pro 2021 olarak anılan akıllı telefonda 6.81 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü bir ekranın bulunacağı belirtiliyor. Orijinal G Pro, 6.41 inç büyüklüğünde bir ekran taşıyor.

Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 675 işlemcinin bulunacağı söyleniyor. Orijinal Moto G Pro, Snapdragon 665 işlemci taşıyor. İşlemciye 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanının eşlik etmesi bekleniyor.

Arka kamera sisteminde ise pek fazla bir farkın bulunmayacağı belirtiliyor. 48 megapiksel ana kameraya 8 megapiksel ultra geniş, 2 megapiksel makro kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörünün eşlik edeceği söyleniyor.

Yeni Motorola Moto G Pro, tıpkı mevcut model gibi 16 megapiksel ön kamera ve 4000 mAh kapasiteli pil bulunacak. Telefonun öne çıkan özelliği olan kaleminde herhangi bir değişiklik olup olmayacağı ise henüz bilinmiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER