Teknoloji

Motorola Moto E40 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

Motorola geçtiğimiz hafta kutusundan Android 11 Go Edition ile çıkan Moto E20’yi tanıtmıştı. Şirket E serisine biraz daha gelişmiş başka bir model daha eklemeye hazırlanıyor. Ünlü duyumcu Evan Blass tarafından yapılan paylaşıma göre, bu telefon Motorola Moto E40 adıyla kullanıcıların karşısına çıkacak.

Telefonun kalbinde ismi henüz açıklanmayan sekiz çekirdekli bir işlemci bulunacak. Bu işlemcinin Moto E20’nin Unisoc T606 işlemcisinden kuvvetli olup olmadığı bilinmiyor. Ancak E20’ye kıyasla daha kuvvetli bir işlemcinin bulunması ihtimali daha ağır basıyor.

Moto E40’ta 6.5 inç büyüklüğünde 90 Hz bir ekran bulunacak. Bu ekranın HD+ çözünürlük sunacağı söyleniyor. Ekranın yenileme hızı, kullanıcıların karşısına tam teşekküllü bir Android deneyimi çıkacağını işaret ediyor.

motorola moto e40Telefonun arkasında üçlü bir kamera sisteminin olacağı söyleniyor. Burada ana kamera görevini 48 megapiksel sensörün üstlenmesi bekleniyor. Diğer iki kameranın özellikleri ise bilinmiyor.

Motorola Moto E40 hakkında bilinenler şimdilik bunlarla sınırlı. Ancak paylaşılan bilgiler E40’ın Moto G20’ye benzer bir cihaz olduğunu düşündürüyor. Moto G20’de Unisoc G700 işlemci, 6.5 inç HD+ 90 Hz ekran ve 48, 8, 2 ve 2 megapiksel çözünürlüklü dört kamera bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER