Teknoloji

Motorola Moto E22 ve E22i ile giriş segmenti seçeneklerini artırıyor

motorola moto e22

Motorola Moto E22 ve E22i adını taşıyan yeni telefonlarını gözler önüne çıkardı. Bu iki telefon neredeyse aynı donanıma sahip olsa da, yazılım tarafında birbirlerinden ayrılıyor. Moto E22 kutusundan Android 12 ve MyUX kullanıcı arayüzüyle çıkıyor. E22i ise Android 12 Go Edition ile geliyor.

Her iki telefonda da 6.5 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüklü LCD ekranlar mevcut. E22 ve E22i MediaTek’in Helio G37 işlemcisi bulunuyor. Bu işlemciye 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı eşlik ediyor. Her iki cihaz da ihtiyaç duydukları enerjiyi 4020 mAh kapasiteli pillerinden alıyor.

Moto E22 ve E22i’de 16 megapiksel ana kameraya 2 megapiksel derinlik sensörü eşlik ediyor. Ön tarafta ise 5 megapiksel kamera mevcut. Güç butonuna yerleştirilmiş parmak izi tarayıcısı, kulaklık jakı, FM radyo ve Dolby Atmos destekli stereo hoparlör de iki telefonun ortak özellikleri arasında yer alıyor.

Motorola Moto E22 siyah ve mavi renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Telefon Avrupa’da 140 avro karşılığında satılacak. Avrupa dışında Orta Doğu, Afrika ve Güney Amerika’da da telefonu bulmak mümkün olacak.

motorola moto e22i
Motorola Moto E22i

Motorola Moto E22i ise gri ve beyaz renkleriyle raflardaki yerini alacak. Avrupa fiyatı 130 avro olarak belirlenen telefon Avrupa dışında Orta Doğu, Asya-Pasifik ve Latin Amerika’da satışa sunulacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER