Teknoloji

Motorola Moto E22 sızıntısı tasarımı ve renkleri gösteriyor

motorola moto e22

Motorola geçtiğimiz hafta Edge 30 Fusion ve Neo modellerini kullanıcıların karşısına çıkarmıştı. Şirket şimdi de uluslararası pazara yeni bir cihaz sunmaya hazırlanıyor. Motorola Moto E22 adını taşıyan bu yeni telefona ait olduğu söylenen fotoğraflar tasarımı ve renk seçeneklerini gösteriyor.

Moto E22 beyaz, açık mavi ve koyu mavi renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Akıllı telefonun yurt dışında 125 dolar gibi uygun bir fiyat karşılığında satışa sunulacağı söyleniyor.

Moto E22’nin arka kamera modülü Edge 30 Neo’nunkine bir hayli benziyor. Farklı renkteki iki kare ve LED flaşın bulunduğu modülün üstündeki yazı da karşımızda yeni bir telefon olduğunu doğruluyor. Akıllı telefonun parmak izi tarayıcısının da kenardaki güç butonuna yerleştirildiği belirtiliyor.

motorola moto e22Görsellerde Moto E22’nin LCD ekranının üstünde ön kameraya ev sahipliği yapan damla çentik de görülüyor. 3.5 mm kulaklık jakının üst kenara yerleştirildiği; alt kenarda ise mikrofon, USB-C girişi ve hoparlör ızgarası olduğu belirtiliyor.

motorola moto e22İddialara göre, Motorola Moto E22 Helio G37 işlemciyle gelecek. Akıllı telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 5000 mAh kapasiteli pilin vereceği söyleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER