Teknoloji

Motorola Edge 50 Ultra için hazırlanan tanıtımlar sızdırıldı

Motorola Edge 50 Ultra

Motorola Edge 50 Ultra için sızıntılar daha önce başlamıştı. Bunlara son olarak, ünlü duyumcu Evan Blass tarafından paylaşılan ve telefona ait olduğu belirtilen tanıtım videoları eklendi.

Söz konusu videolar, Edge 50 Ultra’nın özellikleri konusunda ipuçları veriyor. Bu videolardan birinde telefon suya batırılıyor. Bu da telefonun IP68 dayanıklılık sertifikasına sahip olacağı anlamına geliyor.

Edge 50 Ultra, Gorilla Glass camla korunan kavisli bir ekranla kullanıcıların karşısına çıkacak. Motorola ve Corning, bu iş birliğinin duyurusunu 2024 Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC 2024) yapmıştı. 6.7 inç büyüklüğündeki ekranın Full HD+ çözünürlük sunması ve yenileme hızının 165 Hz olması bekleniyor. Stereo hoparlör de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Motorola Edge 50 Ultra 50 megapiksel ana kamerayla gelecek

Akıllı telefonun arkasında üç kamera bulunuyor. Burada ana kamera görevini 50 megapiksel çözünürlüklü sensör üstlenecek. Telefonun periskop modülü 3x optik yakınlaştırma özelliğine sahip olacak. Ultra geniş açılı lens de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Edge 50 Ultra ile birlikte Edge 50 Pro ve Edge 50 Fusion modelleri kullanıcıların karşısına çıkacak. Edge 50 Pro’nun Snapdragon 8s Gen 3 işlemciyle geleceği biliniyor. Bu işlemciye eşlik edecek RAM seçenekleri 12 GB’a kadar uzanacak. Depolama alanı içinse maksimum seçenek 512 GB olacak. Edge 50 serisi, 3 Nisan’da tanıtılacak. Dolayısıyla detaylar için çok uzun beklemek gerekmeyecek.

İLGİLİ HABERLER