Teknoloji

Motorola Edge 50 Ultra sızıntısı farklı renkleri ve tasarım detaylarını gösteriyor

motorola edge 50 ultra

Motorola Edge 50 Ultra hakkındaki sızıntılar bir süredir etrafta dolaşıyor. Edge 50 Pro ve Fusion‘ın üstünde konumlandırılacak olan telefon için gelen son sızıntı, tasarıma farklı açılardan ve renklerden bakmayı sağlıyor.

Edge 50 Pro, 3 Nisan’da resmen gözler önüne çıkacak. Edge 50 Fusion’ın da aynı etkinlikte tanıtılabileceği belirtiliyor. Sızan Edge 50 Ultra görsellerinde de ekranın üstünde 3 Nisan yazması dikkat çekiyor. Bu da üç telefonun da aynı etkinlikte resmiyet kazanabileceği ihtimalini kuvvetlendiriyor. Ancak 3 Nisan bu sene çarşamba gününe denk gelirken ekran üstünde salı yazması dikkat çekiyor.

Edge 50 Ultra’nın kalbinde Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 işlemciyle gelmesi bekleniyor. Bu işlemci, geçtiğimiz yılın sonlarında tanıtılan Snapdragon 8 Gen 3’ün daha “hafif” bir versiyonu. Edge 50 Ultra, üç adet 50 megapiksel ana kamerayla gelecek. Periskop kamerada 3x optik yakınlaştırma da kullanıcıları bekliyor.

Telefonun kamera modülünde lazer otomatik odaklama ve çoklu LED flaşın bulunduğu da görülüyor. Renk seçenekleri ise bej, siyah ve şeftali olarak sıralanıyor. Siyah modelde suni deri kaplamanın bulunduğu görülürken, şeftali renginde de aynı tercihin yapılacağı söyleniyor. Bej renginde ise arka panel ve kamera modülünün pürüzsüz şekilde birleştiği görülüyor.

  • motorola edge 50 ultra
  • motorola edge 50 ultra
  • motorola edge 50 ultra
  • motorola edge 50 ultra
  • motorola edge 50 ultra
  • motorola edge 50 ultra
  • motorola edge 50 ultra

Motorola Edge 50 Ultra ile Hello UI da ilk kez kullanıcıların karşısına çıkacak

Motorola Edge 50 Ultra, kenarlara doğru kavis yapan bir ekran ile geliyor. Şirketin yeni Android arayüzü Hello UI da ilk kez kullanıcıların karşısına çıkacak. Motorola akıllı telefon için üç büyük Android güncellemesi sözü de veriyor. Edge 50 Ultra’nın ABD’de Edge+ 2024 veya Edge Ultra 2024 adıyla 999 dolar karşılığında satılması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER