Teknoloji

Motorola Edge 30 Neo’nun özellikleri test sonucuyla görüldü

motorola edge 30
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Motorola şimdiye kadar Edge 30 ve Edge 30 Pro modellerini kullanıcılarının karşısına çıkarmıştı. Şirket bu seriye yeni bir model daha eklemeye hazırlanıyor. Motorola Edge 30 Neo adıyla anılan bu yeni modelin özellikleri Geekbench’in benchmark testinin sonucunda görüldü.

Geekbench’in veri tabanına göre, Edge 30 Neo 2.2 GHz sekiz çekirdekli bir işlemciyle gelecek. Bu işlemciye 8 GB RAM eşlik edecek. Telefon kutusundan Android 12 yüklü olarak çıkacak. Motorola’nın saf Android’e yakın bir deneyim sunmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Edge 30 Neo hakkında bilinenler şu an için bunlarla sınırlı. Ancak bu telefonun Edge 30 Lite’ın farklı isimlendirilmiş versiyonu olabileceği de söyleniyor. Edge 30 Lite’ın da henüz resmiyet kazanmadığını belirtmekte fayda var.

motorola edge 30 neoSöylentilere göre, Edge 30 Lite Qualcomm Snapdragon 695 işlemciyle gelecek. 8 GB RAM, 256 GB depolama alanı, 6.28 inç Full HD+ 120 Hz POLED ekran da telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Bu telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 30W şarj desteğine sahip 4020 mAh pilin vereceği söyleniyor. 32 megapiksel ön kamera, 64 megapiksel ana kamera ve 13 megapiksel kameranın da telefonda mevcut olması bekleniyor. Optik görüntü sabitleme özelliğine sahip 64 megapiksel ana kamera da Edge 30 Lite’a ait olduğu söylenen bir fotoğrafta görülmüştü.

motorola edge 30 liteMotorola Edge 30 Neo veya Lite için resmi açıklamanın gelmesi sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER