Teknoloji

Motorola Edge 30 Neo’nun adı yeni sızıntıyla doğrulandı

motorola edge 30 neo

Motorola Edge 30 ailesi için “Lite” bir telefon hazırlıyor. Dedikodular bu telefonun başka bir isimle resmiyet kazanacağı yönündeydi. Bu iddia yeni bir sızıntıyla doğrulandı. Akıllı telefon Motorola Edge 30 Neo adıyla kullanıcıların karşısına çıkacak.

Edge 30 Neo adını taşıyan telefonun dört renk seçeneğiyle resmiyet kazanması bekleniyor. Yeni sızıntı telefonun “Very Peri” olarak adlandırılan mor renk seçeneğini de gözler önüne seriyor.

Sızan görsel telefonun teknik özellikleri konusunda pek fazla detay vermese de, bazı noktalar yine de göze çarpıyor. Örneğin, arka taraftaki ikili kamera sistemi hemen dikkat çekiyor. Burada ana kamera çözünürlüğünün 64 megapiksel olduğu ve optik görüntü sabitleme özelliğinin varlığı görülüyor. Sağ kenardaki güç butonu ve ses kontrol tuşları da fark ediliyor.

Motorola Edge 30 Neo, ekranın içine yerleştirilmiş bir parmak izi tarayıcısıyla gelecek gibi görünüyor. Bu da telefonda OLED panelin tercih edildiği anlamına geliyor. Edge 20 Lite’ta parmak izi sensörünün kenara yerleştirildiğini düşününce burada bir ilerleme olduğu söylenebilir. 3.5 mm. kulaklık jakı ise Edge 30 Neo’da kendisine yer bulamamışa benziyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER