Teknoloji

Moto Z2 Play sızıntısı telefonun 1 Haziranda tanıtılabileceğini gösteriyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

moto z2 playMoto Z2 Play, yılın merakla beklenen orta segment telefonları arasında yer alıyor. Lenovo’nun müstakbel akıllı telefonuna dair sızıntılara her geçen gün yenileri ekleniyor. Ortaya çıkan son görüntüler, hem telefonun tasarımını hem de tanıtım tarihini gözler önüne seriyor.

Telefona dair sızıntılar uzun süredir etrafta dolaşıyordu. Ancak bu sızıntılarda telefonun tasarımını net biçimde görmek mümkün olmamıştı. İnternete sızan fotoğraflar cihazın sadece ön yüzünü gösteriyor. Ancak yine de fotoğraflar sayesinde tasarım konusunda bir fikir edinmek mümkün oluyor. En azından telefonun renk seçenekleri sızan fotoğraflar sayesinde ortaya çıkıyor. Moto Z2 Play altın/beyaz, siyah/gri ve beyaz/gümüş renk seçenekleriyle raflardaki yerini alacak gibi görünüyor.

Sızan fotoğraflara ek olarak, internete düşen bir tanıtım görseli de telefonun piyasaya çıkacağı tarihi gösteriyor. Görselde telefonun 1 Haziranda tanıtılabileceği belirtiliyor. Tanıtım görselinin İspanyolca olması, telefonun ilk hedef bölgesinin Latin Amerika’da olabileceğini düşündürüyor.

Moto Z2 Play Qualcomm Snapdragon 626 işlemciyle gelebilir

Z2 Play, kısa süre önce Geekbench test sonuçlarında boy göstermişti. Bu sızıntı akıllı telefonun muhtemel bileşenleri konusunda ipucu vermişti. Z2 Play’de Qualcomm Snapdragon 626 işlemcinin ve 4 GB RAM’in bulunması bekleniyor.

Z2 Play’de 3000 mAh kapasiteli pilin bulunacağı daha önce Lenovo tarafından doğrulanmıştı. Akıllı telefonun kutusundan Android 7.1.1 Nougat işletim sistemiyle çıkmasına da kesin gözüyle bakılıyor.

İLGİLİ HABERLER