Teknoloji

Lenovo Moto Z2 Play 3000 mAh kapasiteli pile sahip olacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

lenovo moto z2 playMoto Z’ serisi telefonlar henüz resmen duyurulmasa da, Lenovo telefonların varlığını Twitter hesabı aracılığıyla doğruladı. Takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Lenovo Moto Z2 Play modelinde bulunacak pilin kapasitesini açıkladı.

Şirket Moto Z2 Play’de 3000 mAh kapasiteli bir pilin bulunacağını ve bunun yerinden çıkarılamayacağını duyurdu. Orijinal Moto Z Play enerjisini 3510 mAh kapasiteli pilden alıyor. Bu da pil kapasitesinin yaklaşık yüzde 15 oranında azalacağı anlamına geliyor.

https://twitter.com/lenovo/status/865868819834732545

Moto Z2 Play’in diğer özellikleri bakımından seleflerinden ayrışması beklenmiyor. Akıllı telefonda 1080p çözünürlüklü 5.5 inç ekran bulunması öngörülüyor. Sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 626 işlemciye ise 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanının eşlik edeceği söyleniyor. Otomatik odaklama özellikli 12 megapiksel arka kamera, yeniden tasarlanmış parmak izi tarayıcısı ve MotoMods ile uyumluluk da Moto Z2 Play’in diğer özellikleri arasında sayılıyor.

Lenovo Moto Z2 Play haziran ayında resmiyet kazanabilir

Lenovo’nun Moto Z2 Play ile birlikte standart Moto Z2 ve Moto Z2 Force modellerini de tanıtması bekleniyor. Üç telefonun da kutularından Android 7.1 Nougat işletim sistemiyle çıkacağı söyleniyor. Telefonların haziran ayı içinde resmiyet kazanması öngörülüyor.

İLGİLİ HABERLER