Teknoloji

Moto Z2 Force 25 Temmuzda düzenlenecek etkinlikte tanıtılacak

moto z2 force
Moto Z Force

Motorola 25 Temmuzda bir etkinlik düzenleyeceğini daha önce açıklamıştı. Şirket etkinlikte hangi telefonların tanıtılacağı konusunda ise sessiz kalmıştı. Motorola tarafından yayınlanan bir tanıtım, etkinlikte görücüye çıkacak telefonlardan birinin Moto Z2 Force olduğunun ipucunu veriyor.

Şirket tarafından paylaşılan tanıtım görselinde ekranı parçalanmış iki telefon görülüyor. Görselin üzerinde ise “Beklentilerinizi tuzla buz etmeye hazırlanın” ifadesi yer alıyor. Motorola bu tanıtımla Moto Z Force’ta bulunan ShatterShield isimli ekrana gönderme yapıyor. Standart ekranlara kıyasla daha dayanıklı olan ShatterShield, telefonun düşünü hasarsız olarak atlatabiliyor.

Görselin Z2 Force dışında bir telefonu işaret etmesi pek muhtemel görünmüyor. Şirketin ShatterShield ekranı başka bir telefonda kullanması da ihtimaller dahilinde olsa da, Z2 Force akıllara gelen ilk aday oluyor.

Dayanıklı ekran dışındaki Z2 Force özellikleri henüz kesin olarak bilinmiyor. Ancak bu konuda çeşitli dedikodular etrafta dolaşıyor. 2560 x 1440 piksel çözünürlüklü 5.5 inç ekran, Qualcomm Snapdragon 835 işlemci, 4 GB RAM ve çift lensli arka kamera gibi özellikler, Z2 Force’un bir amiral gemisi olacağını düşündürüyor.

Moto Z2 Force ile birlikte Moto Z2 ve Moto X4 de tanıtılabilir

Moto Z2 Force’un 25 Temmuzdaki etkinlikte tek başına olması beklenmiyor. Standart Moto Z2 ve Moto X4’ün de etkinlikte gözler önüne çıkabileceği söyleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER