Teknoloji

Motorola Moto G42’nin özellikleri test sonucuyla görüldü

motorola moto g42

Motorola orta segmentte konumlanan Moto G serisini yeni üyelerle büyütmeye hazırlanıyor. Bu yeni üyelerden birisinin de Moto G42 olması bekleniyor. Akıllı telefona ait olduğu söylenen görseller daha önce ortaya çıkmıştı.

Akıllı telefon çeşitli sertifika kurumlarının kayıtlarında da boy göstermişti. G42 hakkındaki sızıntılara bir yenisi daha eklendi. Geekbench’in test sonuçları, akıllı telefonun önemli özelliklerini görmeyi sağlıyor.

Test sonucu telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 680 işlemcinin bulunduğunu gösteriyor. Bu işlemciye 4 GB RAM eşlik ediyor. Ancak 6 GB RAM seçeneğinin de sunulması bekleniyor.

Telefon testte tek çekirdek performansıyla 376, çoklu çekirdek performansıyla da 1538 puan alıyor. Ancak bu sonucun G42’nin prototip versiyonuna ait olduğunu vurgulamakta fayda var.

Motorola Moto G42 geçtiğimiz kasım ayında tanıtılan G41’in takipçisi olacak. AMOLED ekranlı akıllı telefon, kutusundan Android 12 ile çıkacak. Cihazın ne zaman resmiyet kazanacağı ve piyasaya sürüleceği ise belirsizliğini koruyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER