Teknoloji

En yeni Motorola Moto G42 sızıntısı tasarımı gösteriyor

motorola moto g42

Motorola Moto G42 hakkındaki sızıntılara yenileri eklenmeye devam ediyor. Bir süre önce akıllı telefonun önemli özellikleri Geekbench’in benchmark testi sayesinde görülmüştü. Test telefonun Snapdragon 680 işlemciyle geleceğini göstermişti.

Yeni bir sızıntı ise Moto G42’nin tasarımını detaylı bir şekilde görmeyi sağlıyor. Bu sızıntıda telefona ait olduğu belirtilen görsellere bazı özellikler de eşlik ediyor. Böylelikle Moto G42 hakkında daha net bir fikir edinmek mümkün oluyor.

Moto G42’de 6.4 inç FHD+ OLED ekranın bulunacağı söyleniyor. Yenileme hızı konusunda ise hâlihazırda bir bilgi yok. Ekranın orta üst kısmındaki delik 13 megapiksel ön kameraya ev sahipliği yapıyor.

50 megapiksel ana arka kamera, 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel makro sensör telefonun kamera modülünü oluşturuyor. Qualcomm Snapdragon 680 işlemciye ise 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanı eşlik ediyor.

Motorola Moto G42 kutusundan Android 12 ve MyUX kullanıcı arayüzüyle çıkacak. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 18W şarj desteğine sahip 5000 mAh pil veriyor. Güç butonuna entegre parmak izi tarayıcısı ve 3.5 mm. kulaklık jakı da telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER