Teknoloji

Moto G10 Nio yeni sızıntıyla yüzünü gösterdi

motorola moto g10 nio

Motorola’nın Nio kod adıyla bir telefon hazırladığına dair haberler daha önce gündeme gelmişti. Bu telefon sonunda yüzünü gösterdi. Moto G10 Nio adıyla anılan telefona ait ilk fotoğraf, ünlü duyumcu Evan Blass tarafından paylaşıldı.

Söz konusu fotoğrafta G10 Nio’nun sadece ekranı görülüyor. Ekranın görsel açıdan pek fazla heyecan yaratmadığı rahatlıkla söylenebilir. Tıpkı bir süre önce tanıtılan Motorola One 5G’de olduğu gibi, G10 Nio’da da çift kamera delikli bir ekranın bulunduğu göze çarpıyor. Ekran çerçeveleri biraz daha ince görünse de, nihai tasarımda durumun böyle olmayabileceğini belirtmekte fayda var.

G10 Nio’yu tasarımından ziyade içindekiler ayıracak gibi görünüyor. Akıllı telefonda Qualcomm’un Snapdragon 800 serisi işlemcilerinden birinin bulunacağı söyleniyor. Bu işlemcinin kısa süre önce tanıtılan Snapdragon 888 mi yoksa 2020’nin amiral gemisi Snapdragon 865 mi olacağı şu an için bilinmiyor. Tercih ne olursa olsun, Motorola’nın Moto G serisi için Snapdragon 800’e geçişin önemli bir sıçrama olacağı söylenebilir.

Motorola Moto G10 Nio için bilinenler şu an için bunlarla sınırlı. Ancak 2021’in ilk çeyreğinde tanıtılması beklenen telefonla ilgili yeni detayların önümüzdeki günlerde ortaya çıkması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER