Teknoloji

Moto E7 Plus tanıtıldı: Snapdragon 460 işlemci, 48 MP kamera, 5000 mAh pil

motorola moto e7 plus

Motorola, Moto E serisiyle giriş seviyesinde konumlanan uygun fiyatlı Android telefonlar sunuyor. Bu seriye katılan en son telefon Moto E7 Plus oldu. Avrupa’da 149 avro karşılığında satılacak olan E7 Plus uygun fiyat geleneğini devam ettirirken, 48 megapiksel ana arka kamerasıyla da beklentiyi yükseltiyor.

48 megapiksel çözünürlüklü kamera sensörleri, bundan iki sene öncesine kadar amiral gemisi telefonlara özgüydü. Ancak artık giriş segmentinde bile bu çözünürlüğü yakalamak mümkün hâle geldi. Motorola, bu kamerayı katlanabilir ekranlı telefonu ikinci nesil Razr‘a da yerleştirmişti.

Moto E7 Plus’ta 48 megapiksel ana kameraya 2 megapiksel çözünürlüklü derinlik sensörü de eşlik ediyor. Telefonun ekranının üzerindeki damla çentikte ise 8 megapiksel çözünürlüklü kamera bulunuyor. Moto E7 Plus’ın parmak izi tarayıcısı da arka paneldeki Motorola logosuna entegre edilmiş.

Moto E7 Plus’ın dikkat çeken bir diğer özelliği ise 5000 mAh kapasiteli pili. Qualcomm Snapdragon 460 işlemcinin de varlığıyla birlikte bu pilin uzun bir süre boyunca telefonu çalışır vaziyette tutması bekleniyor. Alt segmentte konumlanan Snapdragon 460, yüksek performanstan ziyade günlük işlerin sorunsuz şekilde yapılmasına odaklanıyor. Bu işlemciye 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Dahili depolama alanı microSD kart ile büyütülebiliyor.

Moto E7 Plus’ta 6.5 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüklü bir ekran bulunuyor. Ekran büyük olsa da, görüntü keskinliği bakımından pek fazla şey vadetmiyor.

Moto E7 Plus için Alacakaranlık Turuncusu ve Puslu Mavi olmak üzere iki farklı renk seçeneği sunuluyor. Akıllı telefonun Avrupa ve İngiltere’deki satışı Lenovo ve Motorola’nın internet sitelerinden gerçekleştirilecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER