Teknoloji

Moment’ın iPhone X’a özel pilli kılıfı çıktı

moment battery photo case iphone x

Moment, başarılı bir Kickstarter kampanyasının ardından, iPhone X’a özel MFi sertifikalı pilli kılıfını satışa çıkardı. Moment’ın bu ürünü Mophie’nin ürününden önce çıkarması beklenmiyordu, ama oldu.

Moment Battery Photo Case adlı üründe 3100 mAh kapasiteli pil yer alıyor. Bu pil telefonu ya kablosuz olarak ya da Apple’ın Lightning konnektörü üzerinden şarj ediyor. Aynı zamanda Moment’ın yeni lens arayüzüyle de uyumlu. Böylelikle kullanıcılar şirketin perspektif değiştirici lenslerinden bir tanesini ekleyebilirler.

Kılıfta fiziksel çekim tuşu da bulunuyor. Bunu hem Moment uygulamasında hem de Apple’ın iPhone’un Kamera uygulaması içinde kullanmak mümkün oluyor. Kısıtlamalardan bahsedecek olursak, kılıf iOS 12 beta ile henüz çalışmıyor. Aynı zamanda Lightning uçlu kablolu kulaklıkları kullanmak da mümkün olmuyor. Aynı zamanda bu ürün henüz iPhone Xs uyumluluğu için de sertifika almadı.

Kumlu deseni, dokulu yüzeyi ve lastikten yapılmış gövdesiyle bu kılıfı tutmak ve kullanmak çok kolay. 100 dolarlık yurt dışı fiyatına sahip olan bu kılıf Moment’ın web sitesi üzerinden satılıyor.

Bu ürün sadece iPhone X için MFi (iPhone için hazırlandı) sertifikasına sahip. Apple’ın gelecek nesil akıllı telefonlarını tanıttığı ve iPhone X’u satıştan kaldırdığı bir ortamda Moment’ın kılıfının gelmesi biraz şanssızlık oldu. Yine de, iPhone X’a sahip olanlar bu kılıfı tercih edebilirler.

İLGİLİ HABERLER