Teknoloji

TicWatch Pro 3 GPS akıllı saat Snapdragon Wear 4100 ile geliyor

mobvoi ticwatch 3 pro gps

Mobvoi, TicWatch Pro 3 GPS ile sunduğu akıllı saat seçenekleri arasına bir yenisini daha ekledi. Akıllı saat, selefine kıyasla bazı ilerlemeleri de beraberinde getiriyor. Yapılan değişiklikler arasında göze ilk olarak Qualcomm Snapdragon Wear 4100 platformunun varlığı çarpıyor. TicWatch Pro 3 GPS, böylelikle söz konusu platformun kullanıldığı ilk akıllı saat oldu.

TicWatch Pro 3’te Mobvoi’nin Dual-Layer Display isimli çift katmanlı ekranının 2.0 versiyonu bulunuyor. AMOLED ekran kapandığında devreye düşük güç tüketen TN Screen giriyor. Bu ekranda saat, tarih, atılan adım sayısı ve devam eden egzersizle ilgili temel bilgiler gösteriliyor. Arkadan aydınlatmalı ekran, yansıtmayı da engelliyor.

Yeni TicWatch’ta bir önceki nesle kıyasla pil kapasitesi yüzde 40 oranında artıyor. Saatin 2018’deki ilk versiyonuna göre yüzde 28 oranında hafiflediğine dikkat çekiliyor. Akıllı modda 72 saatlik bir pil ömrü vadeden saatin pil ömrünün “Geliştirilmiş Ana Mod” ile 45 güne kadar çıktığı belirtiliyor. Bu modda özellikle düşük güç tüketen ekran kullanılıyor.

Yeni TicWatch’ta TicOxygen, TicZen, TicBreathe ve TicHearing adını taşıyan dört yeni özellik bulunuyor. Bu özellikler sırasıyla kandaki oksijen doygunluğu seviyesini ölçüyor, stresi takip ediyor, stresin azaltılmasına yardımcı oluyor ve ortamdaki ses seviyesini ölçüyor.

Mobvoi TicWatch Pro 3 GPS yurt dışında ön siparişe çıkmış durumda. Saatin sevkiyatları 5 Ekim itibarıyla başlayacak. Akıllı saat yurt dışında 299 dolar karşılığında satılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER