Teknoloji

Mobvoi TicWatch E2 akıllı saat suya dayanıklı olacak

mobvoi ticwatch e2

Mobvoi, Wear OS işletim sistemiyle çalışan TicWatch Pro isimli akıllı saatiyle hatırı sayılır bir başarı elde etmişti. Bu başarıdan cesaret alan şirket, aynı kategoride yeni bir ürün daha hazırlıyor. Mobvoi TicWatch E2 adını taşıyacak yeni akıllı saati için ilk tanıtımı kendi internet sitesinde paylaştı.

Tanıtımda hem TicWatch E2 ismini hem de akıllı saatin kendisini açıkça görmek mümkün oluyor. Paylaşılan görselde suya atılmış bir akıllı saatin bulunması, akıllı saatin suya dayanıklı olacağı anlamına geliyor. Bunun dışında paylaşımdan saatin özellikleri konusunda başka bir fikir edinmek mümkün olmuyor.

Mobvoi’den bilgi verilmese de, akıllı saatin Google’ın Wear OS işletim sistemiyle çalışması neredeyse kesin gibi görünüyor. Buna ek olarak, cihazın kalbinde de Qualcomm’un kısa süre önce duyurduğu Snapdragon Wear 3100 işlemcinin bulunması bekleniyor.

Mobvoi TicWatch E2 için henüz bir tanıtım tarihi açıklamış değil. Şirket bu tarihi merak edenlere resmi e-posta bültenine kaydolmalarını öneriyor ve bu sayede gelişmelerden hızlı biçimde haberdar olunabileceğini belirtiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER