Teknoloji

Mobil dünyanın oskarları Altın SIM Kart Yarışması’nda

Mobil teknolojilerin hayatın her alanında yer almaya başladığı günümüzde cep telefonları, operatörler ve mobil teknoloji üreten firmaların başrolleri üstlendiği mobil dünyanın en iyilerinin ödüllendirileceği Altın SIM Kart yarışması Teleses ana sponsorluğunda gerçekleştiriliyor. Bu sene ilk kez düzenlenmesine rağmen daha ilk haftalardan yoğun bir ilgiyle karşılanan yarışma bir gelenek olacağa benziyor.

Ödüllerin cep telefonu, operatör ve mobil teknoloji ana kategorilerindeki 20 alt kategoride dağıtılacağı ve 100?den fazla adayın yarışacağı organizasyonda alanında uzman isimlerden oluşan seçkin bir jüri de görev yapıyor.

Mobil teknolojiler ve cep telefonları ve konusununda uzman olan Mobiletişim.com‘un düzenlediği alanında ilk ve tek olan yarışmada oyunuzu kullanmak için altinsimkart.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Ana sponsorluğunu Teleses, altın sponsorluğu Uğur İletişim ve Logizmo?nun olduğu yarışmanın gümüş sponsorları ise Alışverişium, Kurumsal Bilişim Hizmetleri, Mükemmel Fiyat ve Teknosepet. 5 Ekim tarihine kadar oy kullanılabilecek Altın SIM Kart yarışmasında ödüller 10 Ekim 2008 tarihinde Cebit Bilişim Eurasia fuarında yapılacak törenle sahiplerini bulacak.

İLGİLİ HABERLER