Teknoloji

Misfit Shine 2 ve Ray’e yüzme takip özelliği getiriyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

misfit shine 2Misfit Shine 2 ve Ray fitness takip bilekliklerinin yeteneklerine yenilerini ekliyor. İlk defa geçtiğimiz yıl Speedo Shine ile sunulan yüzme takip özelliği, Misfit tarafından uygulama içi satın alma yoluyla Shine 2 ve Ray’e de getiriliyor. Şirket, Speedo Shine’ın yeni versiyonu olan ve Shine 2 üstüne kurulan Speedo Shine 2’yi de görücüye çıkardı.

Shine 2 ve Ray sahipleri, 9.99 dolar ödeyerek cihazlarına yüzme takip özelliği ekleyebiliyor. 50 metreye kadar suya dayanıklı olan bileklikler ile kullanıcılar yüzme zamanlarını ölçebilecek ve tur sayılarını takip edebilecek. Şirketten yapılan açıklamada, tur sayımı için uygun algoritmaların kullanıldığı ve algoritmanın tüm kulaç türleriyle uyumlu olduğu belirtildi.

speedo shine 2119.99 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunulan Speedo Shine 2 ise kutusundan çıkar çıkmaz yüzme, koşu, pedal çevirme ve diğer aktiviteleri takip altına alabiliyor. Selefinden daha ince olan Speedo Shine 2’nin pili altı aylık bir kullanım süresi sunuyor. Çok renkli ışıklar ise kullanıcıların süreçleri hakkında fikir edinmesini ve akıllı telefonlarına gelen mesaj veya bildirimlerden haberdar olmasını sağlıyor.

Misfit Shine 2 ve Ray güncellemesi temmuz ayında yayınlanacak

Misfit, uygulama içi satın alma modeliyle ürünlerine yeni özellik ekleme yaklaşımını sürdürmeyi amaçlıyor. Şirket bu yolla ürünlerini kullananlara “Uygulama deneyimini aktiviteler ve sık faydalandıkları özellikler doğrultusunda geliştirme ve kişiselleştirme” imkanı sağlıyor. Misfit Shine 2 ve Ray için hazırlanan ücretli güncelleme, önümüzdeki ay yayınlanacak.

İLGİLİ HABERLER