Eğlence

Microsoft’un yeni gündelik Windows oyununu kullanıcılar seçecek

Microsoft’un Solitaire Collection ve Mayın Tarlası gibi oyunlara imza atan Casual Games ekibi, şu sıralar hangi klasik oyunu tekrar canlandıracağı üzerine düşünüyor. Bunun için beş klasik oyundan oluşan bir liste hazırlayan ekip, son kararı potansiyel oyuncuların vermesini istiyor. 17 Aralıkta sona erecek oylama sonucunda Casual Games ekibinin yeniden canlandıracağı klasik oyun seçilmiş olacak.

Yeni Windows oyunu kullanıcılar tarafından seçilecek

Sunulan seçenekler ise farklı kategorilere uzanıyor. Şans oyunlarını sevenler için “Microsoft Casino Collection”, satranç tutkunları için “Microsoft Chess”, kelime oyunlarından hoşlananlar için “Microsoft Ultimate Word Games” listede bulunuyor.

Windows oyunu denince akla gelen ilk isimlerden biri olan Hearts ve Bejeweled tarzı bir puzzle oyunu olan “Microsoft Bubbles” oyunculara sunulan diğer seçenekler arasında yer alıyor.

Windows Oyunu Seçim

Windows oyunu oynayanlardan “Inner Circle” adını verdiği programa katılmalarını da isteyen Microsoft, böylelikle oyunculara erken erişim fırsatı sağlarken, aldığı geri bildirimlerle de oyunlarını geliştirmeyi amaçlıyor.

İLGİLİ HABERLER