Teknoloji

Microsoft Xbox One Forza Motorsport 6 Limited Edition’ı duyurdu

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

microsoft-xbox-one-forza-motorsport-6-limited-edition-240615

Dünyanın en popüler yarış oyunları arasında yer alan Forza serisinin en yeni oyunu Forza Motorsport 6, eylül ayında yayınlanacak. Microsoft hem Forza Motorsport 6’nın çıkışını hem de Forza serisinin 10. yılını kutlamak için hazırladığı Xbox One Forza Motorsport 6 Limited Edition’ı duyurdu. Özel üretim konsolun tasarımında yer alan bazı unsurlar ise sadece Forza hayranlarını değil, tüm yarış oyunu meraklılarını heyecanlandıracak cinsten. Görüntü itibarıyla akıllara bir spor otomobil aksesuarını getiren Xbox One Forza Motorsport 6 Limited Edition, özel ses efektlerini de beraberinde getiriyor.

Ön siparişe çıkan Xbox One Forza Motorsport 6 Limited Edition, Forza Motorsport 6 ile aynı günde, 15 Eylül itibarıyla yurt dışında satışa sunulacak. 1 TB’lık dahili depolama alanına sahip olan konsol, kutusundan Forza Motorsport 6 ile birlikte çıkacak. Özel üretim Xbox One’a sahip olmak içinse ABD’de 399 dolar ödemek gerekecek.

Forza temalı Xbox One’ın donanım özellikleri ve fonksiyonları standart Xbox One’dan farklı değil. Tasarımıyla fark yaratan özel üretim konsol, tıpkı Forza Motorsport 6’nın kapağını süsleyen Ford GT gibi koyu mavi bir renge sahip. Yarış arabalarında bulunan çizgiler ve özel Forza 10. yıl logosu, konsolun tasarımını tamamlayan diğer unsurlar olarak göze çarpıyor. Xbox One’ın açılışı ve kapanışı sırasında ve disklerin çıkarılışı esnasındaki ses efektleriyse akıllara yarış otomobillerini getiriyor.

İLGİLİ HABERLER