Teknoloji

Microsoft Word Flow iOS klavyesi testte – Video

microsoft word flow
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Microsoft’un Word Flow QWERTY klavyesinin iOS versiyonunun geliştirme çalışmalarının yapıldığı haberi birkaç ay önce gelmiş, ancak o zamanlar klavye uygulamasının ne zaman çıkacağına dair herhangi bir bilgi verilmemişti. Microsoft hâlâ uygulamanın çıkışıyla ilgili bir bilgi vermiş değil, ancak şirket Word Flow Windows Phone klavyesinin beta testlerini kısıtlı bir kullanıcı kitlesiyle gerçekleştiriyor.

Şu anda sadece kısıtlı sayıda kullanıcının erişebildiği bu QWERTY klavye uygulamasının test kullanıcılarından bir tanesi klavyeyi çalışırken gösteren bir video yayınladı. Videoda tek elle rahat yazmaya olanak sağlayan Arc modu ve QWERTY klavyenin varsayılan görünümü gösteriliyor.

Microsoft Word Flow Windows Phone klavyesi hem standart hem de Swype’takine benzer şekilde parmakları sürükleyerek yazma imkanı sağlıyor. Otomatik düzeltme ve kelime tahmin gibi özellikler de bu QWERTY klavyede mevcut. Kullanıcılar klavye kullanım bilgilerini Microsoft’a gönderme konusunda tercih hakkına sahipler. Eğer Redmond şirketine kullanımınızla ilgili bilgileri gönderdiğiniz takdirde uygulama kelime tahminlerini daha iyi şekilde yapabilir.

İLGİLİ HABERLER