Teknoloji

Microsoft yeni Surface cihazlarını 12 Ekim’deki etkinlikte duyuracak

microsoft surface
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Microsoft önümüzdeki ay bir Surface etkinliği düzenliyor. Yazılım devi, cihazlar hakkında konuşmayı planladığını söylediği etkinliği Microsoft Fall 2022 Etkinliği olarak adlandırıyor. Bu etkinlik şirketin Ignite konferansından hemen önce, 12 Ekim’de düzenlenecek ve Türkiye saatiyle 17.00’de başlayacak.

Microsoft’un etkinlik davetiyesi, suluboya içeren duvar kağıdına benzer bir resim ve muhtemelen bir Surface Pen ile yazılmış “tarihi kaydet” yazısı içeriyor. Davet, Surface Pro 9 ve Surface Laptop 5 cihazlarıyla ilgili söylentilerin ortaya çıkmasından birkaç saat sonra geldi. Microsoft’un, Arm veya Intel işlemci seçeneğiyle, muhtemelen Surface Pro X serisinin sonu anlamına gelen bir Surface Pro 9 modeli sunmayı planladığı öne sürülüyor.

Surface Laptop 5’in yolda olduğu söylentileri ile birlikte Surface Laptop serisinin yenilenmesi de muhtemel görünüyor. Microsoft’un Surface Pro 9 için yeni yeşil ve açık mavi renkleri de tanıtması bekleniyor.

Microsoft, pandemiden bu yana yüz yüze bir Surface etkinliği düzenlemedi ve bu etkinlik de yalnızca çevrimiçi olacak gibi görünüyor. Microsoft, pandeminin başlamasından bu yana ilk büyük yüz yüze etkinliğine ev sahipliği yapacağı Seattle’daki Ignite konferansını başlatmadan birkaç saat önce söz konusu donanım etkinliği gerçekleştirilecek.

12 Ekim saat 17.00’den itibaren Microsoft’un duyurularıyla ilgili detaylar Teknoblog’da yer alacak.

İLGİLİ HABERLER