Teknoloji

Microsoft Sticky Notes uygulamasını iOS ve Android’e getiriyor

microsoft sticky notesMicrosoft Sticky Notes uygulamasıyla Windows 10 kullanıcılarına bilgisayarları üzerinde not alabilmeleri için kullanışlı bir çözüm sunuyor. Söz konusu kullanışlı çözümün kapsama alanı yakında masaüstünün ötesine geçip mobil cihazlara doğru genişleyecek.

Sticky Notes uygulaması, 3.0 versiyonuyla Windows 10 kullanıcılarına yeni özellikler sunacak. Karanlık mod, gelişmiş performans ve erişilebilirlik ve yeni formatlama çubuğu güncellemenin getirecekleri arasında yer alıyor.

Microsoft Sticky Notes uygulamasının Windows 10 versiyonunda yapacağı değişikliklerin ardından uygulamayı iOS ve Android’e taşıyacak. Sticky Notes’un iOS ve Android uygulamaları sayesinde akıllı telefon sahipleri notlarını Windows 10 PC’leriyle eş zamanlayabilecek ve bilgisayarda tuttukları notlara mobil cihazları üzerinden de erişebilecek.

Microsoft Sticky Notes uygulaması iOS ve Android üzerinde ilk etapta tüm kullanıcılara açılmayacak. Şirketin yıl sonu itibarıyla uygulamanın mobil versiyonlarını kendi içinde test etmeye başlaması öngörülüyor. Sticky Notes’un iOS ve Android üzerinde eş zamanlı olarak yayınlanıp yayınlanmayacağı ise belirsizliğini koruyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER